Aankoopadvies

Wat kunnen we voor jouw betekenen bij het aankopen van een nieuwe woning?

We schakelen vaak een bouwkundige adviseur in om de woning te onderzoeken op technische mankementen. Maar we vergeten meestal dat er meer kan spelen dan slechte electra of riolering. 

Heb je een leuke woning gezien, maar je weet niet goed of deze nu wel geschikt voor je is, dan zouden wij aan de hand van een Feng Shui analyse kunnen bekijken of deze woning wel bij je past, of hoe we ervoor kunnen zorgen dat de woning geschikt gemaakt kan worden zodat het jouw paleisje wordt. Soms zijn er elementen in de omgeving of in de nieuwe woning waar men in eerste instantie niet op let, omdat men vooral bezig is met het bouwkundige deel.

Bij ons advies hanteren we conceptueel Feng Shui. We bekijken de plattegrond en de positie en ligging van de woning in de omgeving. Welke elementen kunnen obstakels voorzaken of juist niet. De positie van de keuken, woonkamer, trap, voordeur etc.. hoe zijn die gelegen en kunnen die voor een conflict zorgen en invloed hebben op  jouw IK ( bewoners). 

Voor € 350 kunnen we voor jou een aankoopadvies maken.

Wil je graag meer informatie hebben over onze aanpak , mail of bel ons dan vrijblijvend om een afspraak in te plannen.