De toekomstige tuin…..?

Elke jaar worden andere tuintrends benoemd en gekoppeld aan  tuinen met een bepaalde uitstraling. Zo zijn er de  Inner Retreat tuin, Prairie tuin, Zen Spirit, Beach Vibes …en ga zo maar door. Ieder jaar een klein tikkeltje anders en een andere naam.

Nieuwe trends en producten worden volop gepromoot. Het is mooi te zien dat er gelukkig ook steeds duurzamere materialen wordt toegepast zoals  bijvoorbeeld gerecycled materiaal.

Naar mijn mening is het bij het volgen van trends vooral van belang om bij jezelf te blijven. Ook bij het vormgeven van je tuin. Een plek waar je je thuis voelt en die in alle opzichten bij je past.  Zodat de tuin een verlengstuk wordt van jezelf. Een  omgeving die matcht met jou als persoon, waar je prettig voelt en tot rust kunt komen in deze roerige tijden.

Of je nu een groot Landgoed hebt of een dakterras, stadstuin of een gemeenschappelijke tuin

“Jouw tuin omtoveren in een tuin die past bij jou… “

Om een toevluchtsoord te creëren in jouw tuin, maken wij o.a. gebruik van Conceptueel Feng Shui ( bestaat al meer dan 4000 jaar J).. Een andere manier van denken en kijken naar de tuin. Waarbij het creëren van balans tussen jou en je omgeving centraal staat.  

Door deze  werkwijze waarbij we  conceptueel Feng Shui toepassen, creëren we een toevluchtsoord voor de toekomst.