Werkwijze

 

Buitenruimte organisatie of bedrijf

Buitenruimte, Kantoortuin, Groene Gevels, of een Daktuin?
Voor kinderopvang, restaurant, bedrijf of openbare ruimte?

Een inspirerende, duurzame groene omgeving inrichten, daar is Chiardino Tuindesign goed in. Uw kantoor, en uw medewerkers en klanten, verdienen een goed doordacht en uniek vormgegeven exterieur. Dat is het visitekaartje voor uw bedrijf! Welke uitstraling kiest u, welk gevoel geeft u uw klanten en medewerkers?

Als woningcorporatie, projectontwikkelaar of gemeente heeft u als doel het woon- en leefgenot van bewoners te optimaliseren. Chiardino Tuindesign heeft jarenlange ervaring en altijd ideeën om hierbij vanuit het “groene” perspectief te ondersteunen. Altijd uniek en creatief, maar ook altijd praktisch.

Het groen rondom uw kantoor of in uw projecten: laat het geen ondergeschoven kindje zijn. De juiste aandacht hiervoor betaalt zich dubbel en dik terug.

Chiardino Tuindesign, een passie voor groen!
Ik nodig u graag uit contact op te nemen om samen te bekijken wat deze passie voor u kan betekenen. Tijdens een kennismakingsgesprek hoor ik graag uw wensen, en kunnen we bespreken hoe uw ideale omgeving er uit ziet. Mijn werkwijze is afhankelijk van het project; hoe dan ook zorg ik dat we op de goede momenten contact hebben en dat u weet wanneer u wat kunt verwachten.

Een groene buitenruimte bij uw kinderdagverblijf of school, zodat kinderen heerlijk kunnen ontdekken, spelen, buiten zijn? Chiardino Tuindesign heeft een uniek concept ontwikkeld en dat inmiddels bij enkele kinderdagverblijven vertaald in een prachtige buitenruimte.

Chiardino Tuindesign helpt u graag uw buitenruimte te realiseren!

Om vrijblijvend kennis te maken, kunt u via onze ‘contact’-pagina uw gegevens achterlaten, of bel zelf: +31-6-50283750.

Tuinontwerp voor uw tuin

Uw tuin is een onmisbaar deel van uw huis en woongenot – een deel van uzelf. Een plek waar u tot rust komt, een plek voor mooie momenten. Een goed ontworpen tuin is in harmonie met uw leven en de architectuur van uw woning. Iedereen is uniek en iedere tuin heeft een eigen karakter.

Door een Tuinontwerp op maat, en de goede keuze in de soort beplanting en het materiaal, helpt Chiardino Tuindesign u met het realiseren van uw droomtuin. Het ontwerpen van uw tuin is de belangrijke eerste stap wanneer u uw tuin wilt vernieuwen of bij nieuwbouw.

Hoe werkt Chiardino Tuindesign en wat kunt u verwachten?

Om tot een passend ontwerp te komen gaat Chiardino Tuindesign als volgt te werk.

Vooraf:

Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking bekijken we de mogelijkheden van uw tuin, worden uw wensen geïnventariseerd en foto’s gemaakt. Vervolgens ontvangt u een passende offerte.

 

Fase 1: Schetsontwerpen:

Op basis van de inventarisatie vooraf worden enkele Schetsontwerpen gemaakt. In een Schetsontwerp worden de dode en levende elementen in de tuin, zoals bijvoorbeeld vormen, paden, terras, vijver, in grove lijnen weergegeven. De Schetsontwerpen worden besproken in een vervolggesprek.

Fase 2: Definitief Tuinontwerp:

U kiest welk Schetsontwerp, of een mix van de ontwerpen, wordt uitgewerkt tot een definitief Tuinontwerp. Daarbij wordt een Beplantingsplan opgesteld, waarin de soort en het aantal planten is opgenomen.Het ontwerp wordt aangevuld met een Sfeerimpressie met foto’s, als voorproefje van de sfeer en stijl die uw tuin zal uitstralen. Uiteraard gebaseerd op uw wensen, met een knipoog naar de nieuwste tuintrends.

Fase 3: Realisatie:

Het definitief Tuinontwerp wordt tevens voorzien van twee gratis offertes van speciaal geselecteerde hoveniers. Indien u wenst zorgt Chiardino Tuindesign ook voor advies bij de keuze van het materiaal (bestrating, tuinmeubelen, buitenkeukens, etcetera), het opstellen van een onderhoudsplan en de directievoering bij de uitvoering van het Tuinontwerp door een hovenier, zodat u geen omkijken heeft naar de werkzaamheden.

Richtlijnen prijzen voor een Chiardino Tuinontwerp

Het inventarisatiegesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. De prijs voor uw Tuinontwerp hangt af van een aantal factoren, waarvan de belangrijkste is de grootte van de tuin en de aanleg kosten.

Wat krijgt u geleverd?
  • Twee schetsontwerpen
  • Sfeerimpressie
  • Definitief Tuinontwerp
  • Beplantingslijst
  • Beplantingsplan
  • Beplantingscollage
  • Doorsnede
  • Werktekening
  • Verlichtingsplan
  • Twee offertes hoveniers

Op alle werkzaamheden van Chiardino Tuindesign zijn Algemene Voorwaarden van toepassing, die u hier kunt downloaden:
Algemene-Voorwaarden-2009-Chiardino-Tuindesign

 
Chiardino Tuindesign helpt u graag uw droomtuin te realiseren!

Het werkgebied van Chiardino Tuindesign voor het maken van een tuinontwerp beslaat Limburg en Noord-Brabant in Nederland, en Belgisch Limburg. Om vrijblijvend kennis te maken, kunt u via onze ‘contact’-pagina uw gegevens achterlaten, of bel zelf: +31-6-50283750.