FENG SHUI GARDEN

Feng Shui: ontdek de relatie tussen jezelf en je woon(leef)omgeving

Feng Shui is een oosterse filosofie die zich richt op het creëren van een  prettige sfeer in huis, tuin of welke leefomgeving dan ook.

Je kent het vast wel, het gevoel van een ruimte waar je je meteen prettig voelt en een andere ruimte die je bij binnenkomst het liefst zo snel mogelijk weer wil verlaten.
Feng Shui helpt dit gevoel te verklaren en met behulp van deze principes, die uitgaan van een samenhang die er bestaat tussen de mens en zijn omgeving, creëer je harmonie in je woonomgeving ( tuin) en in jezelf.

Nu we meer thuis zijn  ervaren we nog meer het effect van onze omgeving op onze stemming, hoe we ons voelen. Bewust en onbewust.

Het toepassen van conceptueel Feng Shui zal in ieder geval leiden tot het verbeteren van je leven en je leefomstandigheden waardoor je meer harmonie, plezier en geluk zult ervaren.

Feng Shui Tuinontwerp
Bij een conceptueel  Feng Shui Tuinontwerp wordt de tuin ontworpen volgens de richtlijnen van Feng Shui.
We ontwerpen uw tuin door een combinatie te maken van uw wensen, de ligging van de tuin en passen daar in de Feng Shui principes toe.

Wat vooral belangrijk is, is dat u zich thuis voelt in uw tuin! Met onze kennis gaan we alle facetten met elkaar combineren en bundelen zodat er een harmonie onstaat in de tuin die we vervolgens ook kunnen door trekken in de woning.

Alles is met elkaar verbonden. Een totaal advies van interieur en exterieur is daarom ons uitgangspunt. Natuurlijk kunnen we ook aparte ruimtes analyseren of alleen een huis- of tuinadvies geven.

Voor wie?
Voor mensen die op zoek zijn naar balans, harmonie en rust in hun tuin, huis.
Door harmonie te brengen in onze leefomgeving heeft dit positieve invloed op ons welzijn.

Interesse ? Wilt u meer weten over Feng Shui Home & Garden neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.