Terracotta d’Arte

Product Terracotta d’ Arte

Afgelopen september zijn Yvette van Kiwi Interieurdesign en ik naar de presentatie van de nieuwe producten van Terracotta d’Arte geweest

De  presentatie  werd dit jaar gehouden in het  unieke atelier en tuin van Sophie Cauvin. Sophie Cauvin is een Belgische Kunstschilder. Ze heeft tentoonstellingen van haar werk gehouden in galeries over de hele wereld.

Niet alleen de presentatie van de mooie bloempotten van de Terracotta d’Arte was inspirerend maar ook de omgeving, het landgoed dat bij de woning en atelier van Sophie behoorde. De tuin die ze zelf heeft ontworpen is geïnspireerd  door de Japanse stijl. 

De raakvlakken van Terracotta d’Arte en Sophie zijn dat ze beide met aarde producten werken, de ontwerpen zijn uniek, natuurlijk en tijdloos. Sophie maakt bij haar kunstwerken gebruik van “aarde” (zand, leem etc) van over de hele wereld en laat zich inspireren door de natuur.  

Terracotta d’Arte produceert handgemaakt potten, schalen, zuilen etc. 
Tijdloos design met een warme uitstraling. Gemaakt en ontworpen in Italië. Prachtig voor in je tin of woonkamer!

Interesse in de modellen en prijzen van deze mooie tijdloos en passende potten en water elementen.? Die passen in elke soort tuin!  Neem dan contact met ons op of bel ons voor een vrijblijvend gesprek/ afspraak.

Citaat Terracotta D’ Arte

“sinds 1996 verdedigen we echte materialen, levende materialen, om tijdloze objecten aan bieden die na verloop van tijd objecten worden die ons dierbaar zijn, die deel uitmaken van de natuur en ons leven.

Zeker, we evolueren en bieden nieuwe modellen aan om te voldoen aan de eisen van het veranderende landschap van architectuur. We behouden echter onze ziel, onze visie en onze ethiek, zonder te surfen op alle tijdelijke modi die komen en gaan.”