Roulatie Trend 2020.. 2021

Roulatie Trend 2020 … 2021

Het tempo waarin huizen worden verkocht op dit moment is verbazingwekkend.  Doordat de vakanties niet doorgaan, er geen evenementen en geen feesten zijn ligt de focus nu op het huis, jouw thuis.

Voor corona was je misschien niet zoveel thuis, misschien ging je liever buitenshuis een hapje eten, vakantie vieren of shoppen. Bang iets te missen…

Nu zit je thuis, zie je dingen die je normaal, voor de COVID waarschijnlijk wel gezien had, maar geen aandacht aan hebt gegeven door je drukke leven. Storende dingen wel gezien, maar niks mee gedaan. 

Nu is dat anders, doordat je bewust/verplicht thuis zit, kun je als het ware niet meer vluchten voor die dingen die je irriteren in je huis. Maar ook de fijne dingen in je huis ervaar je nu meer en geniet je daar nu bewuster van.  

Dit kan aanleiding geven tot het opknappen van je huis, zodat het nog fijner en gezelliger wordt. Of het idee/besluit dat je iets anders wil, een ander huis, met andere wensen.

Doordat huizen worden verkocht, krijgt ieder huis weer een nieuwe eigenaar met eigen wensen en ideeën.

Bij de aankoop van een nieuw huis ga je het jouw huis/thuis maken. 
Dit kun je doen middels een likje verf of door een verbouwing uit te voeren. Maar wat maakt het nu echt jouw huis? En hoe doe je dat?

Volg je de trends of ga je kijken wat goed voelt, welke sfeer jou aanspreekt? 

Je nieuwe huis jouw thuis maken kan door kleine dingen aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan een grondige reiniging van je nieuwe huis met een sopje of door nog diepere reiniging door Space Clearing. 

Als je huis gereinigd, verbouwd, geschilderd is, is de inrichting een volgende stap. Wat is de ideale locatie voor de bank, tv, eetgedeelte etc. en niet te vergeten welke verlichting en waar. 

En dan hebben ook nog een tuin! Die wordt vaak vergeten of onder aan de lijst gezet.

Bestaat jouw tuin uit een voor- , zij- en/of achtertuin? Hoe ga je die veranderen en aanpassen om het jouw tuin te laten worden waarbij het één geheel met jezelf vormt en de woning. 

Want wat vaak vergeten wordt is dat de voordeur en de entree één van de belangrijkste dingen zijn van het huis. Het visitekaartje van jezelf naar de buitenwereld toe.
De entree begint al bij de voortuin. Zorg vooral hier voor een fijne aangename sfeer die toegankelijkheid uitstraalt. Een gevoel van welkom.
Dat je er vrolijk van wordt als je aan komt rijden en je ziet jouw thuis. Dat geeft meteen een hele andere energie. 

Hoe fijn is dat!  Dat jouw thuis een positieve uitstraling heeft op jou en je omgeving.  Dat is pas prettig thuiskomen. 

Ga je binnenkort verhuizen en heb je een nieuwe woning gekocht dan komt er veel bij kijken.

Dan is een stappenplan geen overbodige luxe om ervoor te zorgen dat wat je ook doet één geheel gaat vormen met het huis en jezelf. Met als eindresultaat van je huis een thuis maken, van je tuin jouw tuin maken.

Wij kunnen je helpen! Hoe ?

Door het in kaart te brengen van je wensen, je huis te analyseren, zowel binnen als buiten om vervolgens een passend plan te maken.

Een plan dat helder is en eventueel in stappen kan worden uitgevoerd. 
Een proces, een pad naar JOUW THUIS, naar JOUW OMGEVING.

Wil je meer info over hoe wij je kunnen begeleiden bij jouw proces neem dan contact met ons op. 

Dat kan via Yvette Gillles van KIWI design http://www.design.shop of Marie-Claire Buhler Chairdino Tuindesign